alles voor kantoor

0572 - 381560

Twitter
Youtube
Linked In Facebook


Automatisering

Beheer

Kantoorautomatisering moet werken, te allen tijde. Hier wordt echter vaak pas over nagedacht als de automatisering niet meer naar behoren werkt. Vaak is het dan al te laat en gaat er veel tijd en geld verloren. Daarnaast worden netwerkomgevingen en beveiligingsystemen steeds ingewikkelder en is het bijna onmogelijk het onderhoud in eigen beheer te houden.

 

Ontzorgen

Besteed uw kantoorautomatisering uit aan JWS Raalte BV en wij zorgen dat u altijd de beschikking heeft over een gedegen en goed werkende kantoorautomatisering. Wij nemen u graag alle zorg uit handen, zodat u zich kunt richten op de dingen waar ú goed in bent. U moet er toch niet aan denken dat de server, waar uw volledige kantoor op draait, een dag niet beschikbaar is?

 

Beheerdiensten

Voorbeelden van de beheerdiensten van JWS Raalte BV:

•     Preventief en correctief beheer van servers, firewalls en werkstations

•     Remote beheer

•     Remote back-up

•     Permanente monitoring van uw server- en netwerkomgeving

•     Helpdesk

 

Uitbesteding beheer kantoorautomatisering

Uitbesteding heeft zich ontwikkeld van een middel om kosten te beheersen tot een strategisch hulpmiddel om veranderingen te realiseren. Daarom kiest u met zorg uw leverancier als partner. Onze ervaring leert dat een (langdurig) samenwerkingsverband niet alleen gaat om kennis van de techniek en van bedrijfsprocessen, maar ook om inzicht in menselijke relaties en de bedrijfscultuur. Wij geven een nieuwe betekenis aan service.

 

Maak kennis met onze beheerservice en neem contact op voor meer informatie.


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

POSTADRES

Overkampsweg 20 | 8102 PH Raalte

CONTACT

E-mail: info@jwsraalte.nl
Tel: 0572 - 381560

Stel uw vraag
Referenties


Dankzij de doortastende aanpak van JWS hebben wij een perfect passende kopieer- en printoplossing gevonden voor ons bedrijf. De kennis van de kopieer- en printoplossingen vonden wij erg goed, evenals de manier waarop gekeken werd naar ons bedrijf en onze behoeften.

Wij vinden de goede service, de ruime keuze producten, en de professionele mensen met erg goede kennis de sterkste punten van JWS, en gaan in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten!


Nieuws

JWS Alles voor Kantoor op RTL7!

21/04/2017
...Lees meer


Recente Tweets


Webshop