alles voor kantoor

0572 - 381560

Twitter
Youtube
Linked In Facebook


Automatisering

Helpdesk

De service van Konica Minolta vullen wij graag aan. Ook wij vinden dat u op een machine moet kunnen vertrouwen. Laat de machine u, om wat voor reden dan ook, even in de steek dan kunt u vertrouwen op de helpdesk van JWS.

 

Oplossing

Onze helpdesk staat voor u klaar wanneer u problemen ondervindt en met teamviewer kijken wij ‘live’ met u mee om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Wij installeren, implementeren en onderhouden uw kantoorautomatisering. Wij zijn van mening dat uw business door moet, dus komen wij altijd met een oplossing die werkt.

 

Neem contact met ons op en wij vertellen u graag hoe kantoorautomatisering voor u kan werken.


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

POSTADRES

Overkampsweg 20 | 8102 PH Raalte

CONTACT

E-mail: info@jwsraalte.nl
Tel: 0572 - 381560

Stel uw vraag aan de afdeling ICT
Referenties


Dankzij de doortastende aanpak van JWS hebben wij een perfect passende kopieer- en printoplossing gevonden voor ons bedrijf. De kennis van de kopieer- en printoplossingen vonden wij erg goed, evenals de manier waarop gekeken werd naar ons bedrijf en onze behoeften.

Wij vinden de goede service, de ruime keuze producten, en de professionele mensen met erg goede kennis de sterkste punten van JWS, en gaan in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten!


Nieuws

JWS Alles voor Kantoor op RTL7!

21/04/2017
...Lees meer


Recente Tweets


Webshop