alles voor kantoor

0572 - 381560

Twitter
Youtube
Linked In Facebook


Presentatiemiddelen bij JWS Raalte BV

Inbindsystemen

Een document waar u trots op bent mag gezien worden en verdient net dat beetje extra. Bind uw documenten daarom met de hoogwaardige bindsystemen van Unibind. Met de hoogste precisie worden uw documenten gebonden en maakt u zeker weten indruk op uw klanten, medewerkers en prospecten. Al uw documenten en fotoprints zijn gebonden in een oogwenk en worden professioneel weergegeven. Afhankelijk van uw behoeften, de frequentie van het gebruik, uw budget en het doel, beschikt Unibind over een breed scala van SteelBinding producten, waaronder Resin, Punch en Staple.

 

Resin SteelBinding

Gepatenteerde technologie waarmee u al uw documenten in ongeveer 90 seconden kunt binden met een minimum aan handenarbeid. Tal van personalisatiemogelijkheden maken Resin SteelBinding ideaal voor zowel de incidentele als de intensieve gebruiker. Resin SteelBinding is zo duurzaam dat het papier in het boek eerder zal scheuren dan dat de stalen rug het zal begeven. Het is ook het enige thermische bindsysteem dat u toelaat om gemakkelijk pagina’s toe te voegen of te verwijderen uit dezelfde cover.

 

Punch SteelBinding

Gebruik uw huidige spiraalbindsysteem en profiteer tegelijkertijd van de Unibind Punch SteelBinding. Maak duurzame hardcoverboeken en bind alle papiersoorten zoals dik, niet-flexibel of gelamineerd papier.

 

Staple SteelBinding

U hoeft niet te investeren in een gespecialiseerd bindsysteem. Het Staple SteelBinding systeem van Unibind behoeft slechts een nietmachine om uw documenten en fotoprints in te binden. Het is gebruiksvriendelijk, zodat iedereen het altijd en overal kan gebruiken.

 

Laat ons weten waar u naar op zoek bent en wij  helpen u graag verder of lees verder over de mogelijkheden van onze andere presentatiesystemen.


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

POSTADRES

Overkampsweg 20 | 8102 PH Raalte

CONTACT

E-mail: info@jwsraalte.nl
Tel: 0572 - 381560

Stel uw vraag
Referenties


Dankzij de doortastende aanpak van JWS hebben wij een perfect passende kopieer- en printoplossing gevonden voor ons bedrijf. De kennis van de kopieer- en printoplossingen vonden wij erg goed, evenals de manier waarop gekeken werd naar ons bedrijf en onze behoeften.

Wij vinden de goede service, de ruime keuze producten, en de professionele mensen met erg goede kennis de sterkste punten van JWS, en gaan in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten!


Nieuws

JWS Alles voor Kantoor op RTL7!

21/04/2017
...Lees meer


Recente Tweets


Webshop