alles voor kantoor

0572 - 381560

Twitter
Youtube
Linked In Facebook


Informatie over JWS Raalte BV

Informatie

Over JWS Kantoorinstallaties B.V.

JWS Kantoorinstallaties is in 1979 opgericht door Jan Willem Stijntjes en in 2008 overgenomen door Arno van Dijk en Jurik Okma. Wij zijn een professioneel geleide organisatie, die haar best doet om voor u het werken zo efficiënt mogelijk te maken.
 
Kennis
Onze organisatie is gericht op de professionele business to business markt. Advies is een speerpunt, waardoor u enerzijds kosten bespaart en anderzijds het product van uw wensen aanschaft. Ons totale assortiment is afgestemd op snelle leveringen, een goede kwaliteit en een perfecte kennis van de producten die wij vertegenwoordigen.
 
Specialisaties
JWS biedt haar 7 specialisaties aan: 
 
·         Copying en printing
·         Kantoorautomatisering
·         Service en support, helpdesk
·         Kantoor- en projectinrichting
·         Computersupplies
·         Documentbindingsystemen
·         Presentatiesystemen
 
Bovendien werken wij graag samen met bedrijven die producten en diensten leveren die aanvullend zijn op die van ons. Zo proberen wij klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en zo breed mogelijk te ondersteunen.
 
Ervaar JWS
Klanten die aan u voorafgegaan zijn hebben wij door middel van korte lijnen, een heldere en open communicatie, maar vooral ook met een goede service tot klant weten te maken en behouden. Zij hebben JWS ervaren en weten dat de klant bij ons altijd voorop staat. Ook met u hopen we een jarenlange relatie op te kunnen bouwen.
 
Kortom, aan u het aanbod metdaarbij de vraag of wij met onze diensten voor de toekomst van uw bedrijf een ongekende steun mogen zijn.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

POSTADRES

Overkampsweg 20 | 8102 PH Raalte

CONTACT

E-mail: info@jwsraalte.nl
Tel: 0572 - 381560

Stel uw vraag
Referenties


Dankzij de doortastende aanpak van JWS hebben wij een perfect passende kopieer- en printoplossing gevonden voor ons bedrijf. De kennis van de kopieer- en printoplossingen vonden wij erg goed, evenals de manier waarop gekeken werd naar ons bedrijf en onze behoeften.

Wij vinden de goede service, de ruime keuze producten, en de professionele mensen met erg goede kennis de sterkste punten van JWS, en gaan in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten!


Nieuws

JWS Alles voor Kantoor op RTL7!

21/04/2017
...Lees meer


Recente Tweets


Webshop