alles voor kantoor

0572 - 381560

Twitter
Youtube
Linked In Facebook


Kantoor artikelen bij JWS Raalte BV

Kantoor artikelen

Geen bedrijf kan zonder kantoorartikelen. Waar de digitale mogelijkheden de ouderwetse pen en papier naar de achtergrond drukken, worden aantekeningen toch nog even snel op een post-it gekrabbeld. Het uitgeprinte document verdient een nietje of een paperclip voordat het, voorzien van een bedrijfsstempel, op de post gedaan wordt. Op hetzelfde moment wordt een kopie van het document in een ordner gestopt wordt voor in het archief, terwijl op datzelfde moment de directie zit te vergaderen in de vergaderruimte waar gebruik gemaakt wordt van het whiteboard met een whiteboardmarker.

 

Oplages kantoorartikelen

Bovenstaande handelingen worden achteloos en aan de lopende band uitgevoerd binnen iedere organisatie. Zonder er bewust van te zijn worden kantoorartikelen dagelijks gebruikt en in grote mate. JWS Raalte BV levert kantoorartikelen in alle soorten en maten, in kleine en grote oplages.

 

Het assortiment aan kantoorartikelen bevat naast alle bekende A-merken een uitgebreid assortiment aan huismerk producten onder de naam 5Star™.

 

Zowel de A-merken als 5Star™ hebben een gegarandeerde vaste kwaliteit waarop alle geldende wettelijke eisen en normen, zoals milieu, arbo-wetten en EU richtlijnen van toepassing zijn.

 

Uiteraard voldoet het complete assortiment ruimschoots aan de door u gestelde eisen. Waarbij het bestellen van ons huismerk ook nog eens een significante besparing zal opleveren. Hoge kwaliteit tegen een uiterst gunstige prijs.

 

Vraag onze catalogus aan en bekijk ons aanbod kantoorartikelen.

 

Bekijk onze webshop

 

Maak hier een account aan in onze webshop


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

POSTADRES

Overkampsweg 20 | 8102 PH Raalte

CONTACT

E-mail: info@jwsraalte.nl
Tel: 0572 - 381560

Stel uw vraag
Referenties


Dankzij de doortastende aanpak van JWS hebben wij een perfect passende kopieer- en printoplossing gevonden voor ons bedrijf. De kennis van de kopieer- en printoplossingen vonden wij erg goed, evenals de manier waarop gekeken werd naar ons bedrijf en onze behoeften.

Wij vinden de goede service, de ruime keuze producten, en de professionele mensen met erg goede kennis de sterkste punten van JWS, en gaan in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten!


Nieuws

JWS Alles voor Kantoor op RTL7!

21/04/2017
...Lees meer


Recente Tweets


Webshop