alles voor kantoor

0572 - 381560

Twitter
Youtube
Linked In Facebook


Kantoorinrichting door JWS Raalte BV

Kantoor en projectinrichting

U zit een geruime tijd van uw dag op kantoor, een goed ingerichte werkplek is daarom belangrijk. De hoogste productiviteit wordt verkregen in een omgeving waarin u zich prettig voelt, die van de nodige gemakken is voorzien en natuurlijk ook nog ergonomisch verantwoord is. Bij JWS Raalte BV richten wij kantoren en projecten in voor ieder budget.

 

 

Inrichtingschets

Onze stylist is creatief met ieder budget en alle middelen die aanwezig zijn. In een persoonlijk gesprek worden de wensen en eisen kenbaar gemaakt en samen wordt gezocht naar de beste inrichting voor uw kantoor. Wij maken een gedetailleerde inrichtingschets waarbij ergonomie uiteraard een onderdeel van is.

 

Productiviteit

Ook bij de inrichting van uw kantoor of project vinden wij uw wensen het belangrijkst. Wij luisteren, adviseren en komen tot een oplossing die past bij deze wensen en het budget. Er is nog geen klant geweest waar wij geen oplossing voor hebben kunnen vinden. De kantoor- en projectinrichting van JWS Raalte BV helpt uw productiviteit en die van uw medewerkers te bevorderen.

 

Bent u benieuwd  naar de mogelijkheden van onze kantoor- en projectinrichting? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 

Kantoormeubilair

Het inrichten van een kantoor kan op veel verschillende manieren. Bureaustoelen, bureaus, kantoorkasten, prullenbakken, ladeblokken, bureaulampen; voor een prettige werkplek moet overal aan gedacht worden. In welke stijl het kantoor ook ingericht wordt, het is belangrijk dat u een juiste keuze maakt. Goed kantoormeubilair gaat jaren mee en daarom is een goede voorlichting belangrijk voordat u de kantoorruimtes definitief inricht.

 

                                 
 
 
             
 
 
 
Bekijk hier de catalogus van Swan Products
 
Bekijk hier de catalogus van Girsberger
 
Bekijk hier de producten van ROVO
 
Bekijk hier de producten van Almachair
 
Bekijk hier de producten van Rodachair (bedijfsstoelen)
 
Swan product configurator
JWS kantoorinrichting

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

POSTADRES

Overkampsweg 20 | 8102 PH Raalte

CONTACT

E-mail: info@jwsraalte.nl
Tel: 0572 - 381560

Stel uw vraag
Referenties


Dankzij de doortastende aanpak van JWS hebben wij een perfect passende kopieer- en printoplossing gevonden voor ons bedrijf. De kennis van de kopieer- en printoplossingen vonden wij erg goed, evenals de manier waarop gekeken werd naar ons bedrijf en onze behoeften.

Wij vinden de goede service, de ruime keuze producten, en de professionele mensen met erg goede kennis de sterkste punten van JWS, en gaan in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten!


Nieuws

JWS Alles voor Kantoor op RTL7!

21/04/2017
...Lees meer


Recente Tweets


Webshop