alles voor kantoor

0572 - 381560

Twitter
Youtube
Linked In Facebook


Multifunctionals bij JWS Raalte BV

Multifunctionals konica minolta

Kopieerapparaten zijn, vooral in de zakelijke markt, een onmisbaar onderdeel van de kantoorinrichting. Printen, faxen, scannen en kopiëren zijn nog steeds handelingen die dagelijks ongemerkt uitgevoerd worden.

 

Konica Minolta partner

Sinds 1979 is JWS Alles voor Kantoor exclusief dealer van Konica Minolta. Hierdoor mogen wij onszelf met trots de oudste Konica Minolta partner van Nederland noemen en behoren wij inmiddels tot de grootste dealers van Nederland

 

BLI Line of the Year Award

Konica Minolta Business Solutions Europe heeft voor het derde achtereenvolgende jaar de Buyers Laboratory Inc.(BLI) A3 MFP  ‘Line of the Year’-award gewonnen. BLI reikt deze prijs jaarlijks uitsluitend uit aan de leverancier wiens productlijn het beste is, gebaseerd op de resultaten van individuele modellen. 
 
Konica Minolta is zes* keer afzonderlijk verkozen tot winnaar voor haar zakelijke kleurenproducten, variërend in snelheid van 22 tot 65 pagina's per minuut (ppm). In tegenstelling tot de meerderheid van de overige zakelijke kleurmodellen, scoorden de producten van Konica Minolta zeer hoog en waren zij consistent van begin tot eind in de BLI high-volume testen. 

Kopieermachine Konica Minolta Bizhub

Dealer en Gold Partner

JWS Alles voor Kantoor is Gold Partner van zowel Konica Minolta als Hewlett Packard. Twee leveranciers met een staat van dienst die past bij de eisen die wij stellen aan onze suppliers. Een goede service, oplossingsgericht werken, kwaliteit en kennis van zaken zijn belangrijke pijlers waar onze bedrijfsfilosofie op gebaseerd is. Of het nu gaat om een enkele multifunctional of een volledig ingerichte ruimte met meerdere machines, iedere klant krijgt de service die van ons verwacht mag worden.


Kom naar onze showroom of maak een afspraak voor een uitgebreid advies.


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

POSTADRES

Overkampsweg 20 | 8102 PH Raalte

CONTACT

E-mail: info@jwsraalte.nl
Tel: 0572 - 381560Referenties


Dankzij de doortastende aanpak van JWS hebben wij een perfect passende kopieer- en printoplossing gevonden voor ons bedrijf. De kennis van de kopieer- en printoplossingen vonden wij erg goed, evenals de manier waarop gekeken werd naar ons bedrijf en onze behoeften.

Wij vinden de goede service, de ruime keuze producten, en de professionele mensen met erg goede kennis de sterkste punten van JWS, en gaan in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten!


Nieuws

JWS Alles voor Kantoor op RTL7!

21/04/2017
...Lees meer


Recente Tweets


Webshop