alles voor kantoor

0572 - 381560

Twitter
Youtube
Linked In Facebook


Multifunctionals

Nieuws

21/04/2017
JWS Alles voor Kantoor op RTL7!

 

Onlangs zijn er opnames gemaakt door RTL7 voor het programma “Ondernemend Nederland”. Dit is uitgezonden op 23 april, en zal op 29 april om 11.30 uur nogmaals te zien zijn.
 

De wereld van de kopieermachines verandert sterk door het digitaliseren van documenten. Een verschuiving in de markt van minder printen naar meer scannen. In deze uitzending komt naar voren wat de voordelen zijn van automatische facturenverwerking, digitale archivering en scanoplossingen. U bespaart hierdoor tijd en geld. JWS groeit door de oplossing van automatisering die wij kunnen bieden op het gebied van digitale verwerkingsprocessen.

 

Klantenbinding is één van de sterke punten van JWS. Door naast onze klanten te gaan staan, onze transparante manier van werken én de flexibiliteit die wij bieden, kan JWS u een advies geven dat aansluit op uw wensen. Wij komen graag bij u langs voor meer informatie of een vakkundig advies.

 

Bekijk vanaf 1 mei de uitzending op deze website.

 

 


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

POSTADRES

Overkampsweg 20 | 8102 PH Raalte

CONTACT

E-mail: info@jwsraalte.nl
Tel: 0572 - 381560

Stel uw vraag
Referenties


Dankzij de doortastende aanpak van JWS hebben wij een perfect passende kopieer- en printoplossing gevonden voor ons bedrijf. De kennis van de kopieer- en printoplossingen vonden wij erg goed, evenals de manier waarop gekeken werd naar ons bedrijf en onze behoeften.

Wij vinden de goede service, de ruime keuze producten, en de professionele mensen met erg goede kennis de sterkste punten van JWS, en gaan in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten!


Nieuws

JWS Alles voor Kantoor op RTL7!

21/04/2017
...Lees meer


Recente Tweets


Webshop