alles voor kantoor

0572 - 381560

Twitter
Youtube
Linked In Facebook


Multifunctionals

Preventief systeembeheer

Bij JWS is het een gegeven dat het ICT netwerk van uw bedrijf continu beschikbaar moet zijn. Bij defecten en storingen kan uw organisatie niet werken. Goed systeembeheer voorkomt defecten en lost storingen snel op, dat scheelt tijd, geld en vaak veel ergernis.

 

Voor de meeste organisaties, zeker binnen het MKB bedrijf, is een eigen systeembeheerder geen haalbare optie. JWS heeft een zeer werkzaam model ontwikkeld dat de taken van een systeembeheerder overneemt. 

 

Problemen oplossen, daar zijn we goed in. Maar ons streven is er altijd op gericht om problemen voor onze klanten te voorkomen. Door de combinatie van proactief- en remotebeheer slagen we daar goed in. 

 

We bewaken uw systeem op een groot aantal punten. Denk daarbij aan storingen aan de hardware, vol geraakte opslagcapaciteit of fragmentatie van bestanden waardoor uw systeem steeds trager wordt. Wij ondernemen actie, vaak voordat uw gebruikers waarnemen dat er iets aan de hand is.

 

Per onderdeel wordt een vaste tijd gerekend. Voor backup, logboek, schijfruimte en viruscontrole 5 minuten en voor restore controle, schijfopruiming, windows en firmware updates wordt 10 minuten gerekend per onderdeel. Na elke controle ontvangt u van ons een e-mail met alle bevindingen, advies en de genomen acties.

Bedrijfsnaam: *


Naam: *

E-mail: *


De te selecteren onderdelen: *


Backup controle
Restore controle
Logboeken controleren
Schijfruimte controleren
Schijfopruiming
Virus/Malware controle
Windows updates
Firmware updates
Frequentie: *


Veiligheidscode:*
captcha


Bericht:


De velden met * zijn verplichte velden.


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

POSTADRES

Overkampsweg 20 | 8102 PH Raalte

CONTACT

E-mail: info@jwsraalte.nl
Tel: 0572 - 381560

Stel uw vraag
Referenties


Dankzij de doortastende aanpak van JWS hebben wij een perfect passende kopieer- en printoplossing gevonden voor ons bedrijf. De kennis van de kopieer- en printoplossingen vonden wij erg goed, evenals de manier waarop gekeken werd naar ons bedrijf en onze behoeften.

Wij vinden de goede service, de ruime keuze producten, en de professionele mensen met erg goede kennis de sterkste punten van JWS, en gaan in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten!


Nieuws

JWS Alles voor Kantoor op RTL7!

21/04/2017
...Lees meer


Recente Tweets


Webshop