alles voor kantoor

0572 - 381560

Twitter
Youtube
Linked In Facebook


Multifunctionals bij JWS Raalte BV

Remote care

Een uitstekende service hoort bij een kopieermachine van Konica Minolta. U moet altijd vooruit kunnen met uw werkzaamheden. Een niet werkende kopieermachine mag niet de reden zijn van stilstand. Konica Minolta heeft om die reden alle nieuwe modellen uitgerust met Remote Care.

 

OPS Core

Een van de belangrijkste concepten binnen remote care is het OPS Core model. Met OPS Core kiest u voor volledige ontzorging van onderhoud. Een innovatie van Konica Minolta waarbij uw kopieersysteem direct in contact staat met de service afdeling. Indien u te maken krijgt met een storing wordt deze direct in de planning van de dichtstbijzijnde monteur geplaatst. Binnen 1 uur na melding bent u volledig geholpen en is er een afspraak gemaakt om op afstand- of locatie een oplossing te bieden. Daarnaast worden toner bestellingen en tellerstanden geheel automatisch verwerkt. De nieuwe toner is al bij u aanwezig voordat uw huidige toner op is. De administratieve handelingen die horen bij het verzorgen van de multifunctional worden hierdoor grotendeels uit handen genomen.


Kopieermachine Konica Minolta Bizhub

Remote Care

Met behulp van deze Remote Care heeft u nog minder omkijken naar de kopieermachine dan u wellicht al gewend bent van Konica Minolta. Hoe? Heel simpel. Via een modem in de kopieermachine kunnen een aantal zaken geautomatiseerd worden. Denk hierbij aan onder andere het bestellen van toners, aanmelden van storingen en het doorgeven van tellerstanden. Dit stelt u als klant nog meer in staat bezig te zijn met uw eigen bedrijf en werk.Wij vertellen u graag meer over de multifunctionals van Konica Minolta. Kom naar onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

POSTADRES

Overkampsweg 20 | 8102 PH Raalte

CONTACT

E-mail: info@jwsraalte.nl
Tel: 0572 - 381560

Stel uw vraag
Referenties


Dankzij de doortastende aanpak van JWS hebben wij een perfect passende kopieer- en printoplossing gevonden voor ons bedrijf. De kennis van de kopieer- en printoplossingen vonden wij erg goed, evenals de manier waarop gekeken werd naar ons bedrijf en onze behoeften.

Wij vinden de goede service, de ruime keuze producten, en de professionele mensen met erg goede kennis de sterkste punten van JWS, en gaan in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten!


Nieuws

JWS Alles voor Kantoor op RTL7!

21/04/2017
...Lees meer


Recente Tweets


Webshop