alles voor kantoor

0572 - 381560

Twitter
Youtube
Linked In Facebook


Multifunctionals bij JWS Raalte BV

Service

De afdeling service is het “paradepaardje” binnen Konica Minolta. Door jarenlange ervaring en opleiding van de technici is Konica Minolta in staat om de meer dan 40.000 klanten te bedienen. Adequaat reageren wanneer u een probleem heeft, is van groot belang. Deze manier van handelen sluit naadloos aan bij onze bedrijfsfilosofie.

 

Melding

Konica Minolta werkt met een uniek systeem. U meldt de storing aan bij het callcenter en de melding staat gelijk in de planning van de technicus. Deze neemt binnen een uur contact met u op. In dit gesprek wordt bekeken of het probleem telefonisch is op te lossen, anders wordt er een tijdsafspraak gemaakt wanneer de technicus bij u langs komt.

 

Voordelen

Het voordeel hiervan is dat veel storingen telefonisch verholpen kunnen worden. Hierdoor is uw bedrijf snel weer in productie. Wanneer er toch een technicus langs moet komen, weet u tenminste hoe laat hij komt. Iets wat logisch klinkt, maar ongewoon is in de markt.


Kopieermachine Konica Minolta Bizhub

Neem contact met ons op voor meer informatie over de service van Konica Minolta


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

POSTADRES

Overkampsweg 20 | 8102 PH Raalte

CONTACT

E-mail: info@jwsraalte.nl
Tel: 0572 - 381560

Stel uw vraag
Referenties


Dankzij de doortastende aanpak van JWS hebben wij een perfect passende kopieer- en printoplossing gevonden voor ons bedrijf. De kennis van de kopieer- en printoplossingen vonden wij erg goed, evenals de manier waarop gekeken werd naar ons bedrijf en onze behoeften.

Wij vinden de goede service, de ruime keuze producten, en de professionele mensen met erg goede kennis de sterkste punten van JWS, en gaan in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten!


Nieuws

JWS Alles voor Kantoor op RTL7!

21/04/2017
...Lees meer


Recente Tweets


Webshop