alles voor kantoor

0572 - 381560

Twitter
Youtube
Linked In Facebook


Presentatiemiddelen bij JWS Raalte BV

Touchscreens

Met de Starboards levert Hitachi een belangrijke bijdrage aan het moderne onderwijs van de 21e eeuw. Een compleet assortiment interactieve whiteboards en accessoires, voorzien van de nieuwste technologie en innovatieve software. Docenten kunnen rekenen op betrouwbare ondersteuning en een groeiende online bibliotheek met lessen.

 

Starscreen touchscreen

Naast interactieve whiteboards levert Hitachi ook touchscreen monitoren. Deze professionele Starscreen monitoren zijn voorzien van optische touchtechnologie. Geschikt voor alle windowssystemen, multi-touch in combinatie met Windows 7. De Starscreen monitoren zijn standaard voorzien van anti-reflecterend glas en geleverd met Nederlandse digibord software. Wenst u geluid bij het touchscreen, dan zijn speakers optioneel te bevestigen aan de onderzijde van de monitor.

 

Ervaar de geavanceerde techniek van een Hitachi Starscreen touchmonitor.

 

Vraag de brochure aan voor meer specificaties of lees verder over de mogelijkheden van onze andere presentatiesystemen.


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

POSTADRES

Overkampsweg 20 | 8102 PH Raalte

CONTACT

E-mail: info@jwsraalte.nl
Tel: 0572 - 381560

Stel uw vraag
Referenties


Dankzij de doortastende aanpak van JWS hebben wij een perfect passende kopieer- en printoplossing gevonden voor ons bedrijf. De kennis van de kopieer- en printoplossingen vonden wij erg goed, evenals de manier waarop gekeken werd naar ons bedrijf en onze behoeften.

Wij vinden de goede service, de ruime keuze producten, en de professionele mensen met erg goede kennis de sterkste punten van JWS, en gaan in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten!


Nieuws

JWS Alles voor Kantoor op RTL7!

21/04/2017
...Lees meer


Recente Tweets


Webshop