alles voor kantoor

0572 - 381560

Twitter
Youtube
Linked In Facebook


Presentatiemiddelen bij JWS Raalte BV

Whiteboard

De Hitachi StarBoard FX-Duo is een veelzijdig interactief whiteboard, dat eenvoudig met zowel een elektronische pen als met de vinger bediend kan worden. Omdat geen gebruik gemaakt wordt van kwetsbare elektromagnetische velden, is het bord vrijwel niet te beschadigen en dus bij uitstek geschikt voor gebruik in klaslokalen en vergaderruimtes. Het FX-Duo bord biedt de unieke mogelijkheid om het bord met meerdere personen tegelijk te gebruiken. Hierdoor is het perfect voor trainingssessies, groepswerk en educatieve lessen. U kunt tevens met twee handen het bord bedienen om bijvoorbeeld in- en uit te zoomen.

 

Realtime interactief whiteboard

Het FX-Duo bord is voorzien van een laagreflecterend oppervlak, waardoor er geen hotspot aanwezig is. Dankzij de 16 snelkeuzetoetsen aan beide zijkanten van het bord, kunt u verschillende functies snel bedienen om het beste uit uw presentatie te halen. Het FX-Duo bord kan realtime met externe gebruikers verbonden worden zodat deelnemers aan een virtuele meeting kunnen deelnemen op verschillende locaties.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of lees verder over de mogelijkheden van onze andere presentatiesystemen


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

POSTADRES

Overkampsweg 20 | 8102 PH Raalte

CONTACT

E-mail: info@jwsraalte.nl
Tel: 0572 - 381560

Stel uw vraag
Referenties


Dankzij de doortastende aanpak van JWS hebben wij een perfect passende kopieer- en printoplossing gevonden voor ons bedrijf. De kennis van de kopieer- en printoplossingen vonden wij erg goed, evenals de manier waarop gekeken werd naar ons bedrijf en onze behoeften.

Wij vinden de goede service, de ruime keuze producten, en de professionele mensen met erg goede kennis de sterkste punten van JWS, en gaan in de toekomst zeker vaker gebruik maken van hun diensten!


Nieuws

JWS Alles voor Kantoor op RTL7!

21/04/2017
...Lees meer


Recente Tweets


Webshop